Home > Pressehjørne

Interviews, artikler, pressemeddelelser erowz.dk nyheder sektion

erowz.dk
projektet med to unge nørder fra Belgien.

   
   

Hele vejen tilbage i 2000 var Bart og Vincent, grundlæggerne af erowz.dk, allerede ved at blive involveret i internettet i Belgien.

   
   

     Bart var computerkyndig næsten allerede før udtrykket eksisterede, og bliver snart bemærket af eBay, der ansætter ham inden for rammerne af deres europæiske indsættelse. Alt er stadig ved at blive udviklet på nettet, og Bart skaber en solid ekspertise i alle aspekter af e-handel: teknologi, selvfølgelig, men også i specifik markedsføring for denne sektor.    

   

   Han stiger gennem rækkerne i løbet af de 6 år, han tilbringer på eBay, men drømmer hemmeligt om at gå selvstændig...    

   

   Vincent er en pioner inden for web-strategi. SEO, kundeerhvervelse og ROI er daglig kost for ham længe før fremkomsten af sociale netværk. Han guider en lang række virksomheder ind i den digitale tidsalder og forudser den udvikling, der gør internettet, hvad det er i dag.    

   

   Efter syv års rådgivning er Vincent blevet en anerkendt ekspert i digital strategi og ønsker at anvende denne ekspertise inden for rammerne af store internetdetailmærker, der flytter ind i Europa og vinder markedsandele.    

   

   Det er i 2010, at Bart og Vincent mødes, på den største private salgsside i Benelux. For begge mænd er dette et år med nye udfordringer for et salgssystem, der vokser eksponentielt.    

   

   Deres vision for markedet er klart: den globale krise har ført til, at brugerne søger flere og bedre tilbud. Men mens mængden af klassificerede annoncer er allerede imponerende (500.000/dagligt), ligger problemet i de vanskeligheder, som nogle brugere har med at navigere den overflod af annoncer.    

   

   Med dette i tankerne kom de op med begrebet en brugervenlig "metaside", som er afsat til brugte og vintage produkter, der ville indeholde en kraftfuld søgemaskine og avancerede funktioner.    De udfordrede sig selv - bakket op af deres respektive erhvervserfaring og viden om håndtering af store databaser - til at skabe en hjemmeside, der ville gøre det muligt for enkeltpersoner at finde de bedste tilbud blandt de 50 millioner klassificerede annoncer online i Danmark.    

   

Sådan blev det til Ved at oprette avancerede algoritmer og filtre, der gør det muligt at oprette tilpassede databaser i henhold til brugersøgeprofiler. Du skal være en nørd for at finde på det!    

   

   2011 så lanceringen af betaversionen af den første portal, der er afsat til brugtmarkedet.
   erowz.dk begynder som en start-up med hjælp fra familie og venner, der alle tror på konceptet. Dette er en IT-succeshistorie, der begyndte på et loft snarere end i en garage...    
  De tilgængelige ressourcer er skubbet til grænsen, de to partnere bruger al deres fritid til at optimere webstedet, installere nye servere, der beskæftiger sig med tekniske problemer og så videre, alt imens besøgende statistikker og handelsvolume tjekkes på erowz.dk.    

   

   Et begreb i konstant udvikling med det formål at bedre imødekomme brugernes behov på jagt efter brugte produkter.
   Optimeringer og innovationer lykkes som tiden går, hvilket samler et aktivt og loyalt samfund, der nu tæller næsten 1,5 millioner besøgende om måneden i Danmark alene.    

   

   Store resultater har motiveret Bart og Vincent til at holde momentum med regelmæssige tilføjelser af nye tjenester såsom den seneste mobile applikation erowz.dk.    

   

   Den stigende popularitet af de første hjemmesider har høstet den efterfølgende vækst i andre lande. Bart og Vincent ønsker at skabe en side, der når ud til et bredt publikum, og der hjælper folk i hverdagen til at finde de bedste tilbud. Belgien med site-annonce.be og Danmark, hvor for-sale.co.uk er blevet lande, hvor succesen kan bekræftes.    Takket være den erfaring, den har fået, er for-sale.ie blevet lanceret i Irland, site-annonce.fr i Frankrig og in-vendita.it i Italien. Der er nu millioner af brugere, der surfer på vores forskellige platforme.    På tværs af Europa lanceres lignende sider, men altid med ønsket om at tilpasse sig de særlige forhold i landet, som det er tilfældet i Spanien compra-venta.es via eller i Tyskland via gebraucht-kaufen.de.    Men historien synes ikke at stoppe på det europæiske kontinent. Nordamerika er blevet målrettet med used.forsale for USA og cubees.com for Canada, der nu er pakket ud.    På det seneste har Asien og Sydamerika været nye udfordringer for holdet. Virksomheden er til stede i Indien via www.for-sale.in og i Brasilien via usadobrasil.com.br.    

   

erowz.dk er frugten af et professionelt samarbejde, men det er også resultatet af en fusion af fælles interesser mellem to rigtige venner, der brænder for at anvende nye teknologier på almindelige menneskers behov.

   

Det handler om den sande ånd af videndeling – i skarp kontrast til webindustriens praksis i dag – og om at sætte brugeren i centrum for et projekt.