Home > Om os...

erowz.dk, portalen for gode tilbud


erowz.dk er mere end blot en klassificeret annonceside. Det er en søgemaskine, der giver dig mulighed for at søge gennem annoncer fra alle mulige internetsider. Det betyder, at du ikke behøver at spilde timer af din tid på at gennemsøge utallige sider: Fra nu af kan du søge gennem over 40 millioner annoncer på en enkelt side.


erowz.dk multi-søgning funktion

Når du søger efter en annonce på erowz.dk, finder søgemaskinen de bedste tilbud, der matcher dine søgeord blandt de største brugtmarkedssider i Danmark: eBay.co.uk, Gumtree.co.uk, Preloved.co.uk, Freeads.co.uk og Friday-ad.co.uk.


Denne funktion giver dig mulighed for at finde de bedste tilbud uden at skulle surfe fra sted til sted, hvilket sparer dig kostbar tid.

Start din søgning, og erowz.dk vil tage sig af resten:


Opret beskeder, og gå ikke glip af en eneste ny annonce

Ved specifikke søgninger giver erowz.dk dig mulighed for at oprette beskeder. I det øjeblik et produkt, du leder efter, er offentliggjort på internettet, får du besked via e-mail!


Slå en annonce op med to klik

erowz.dk giver dig mulighed for at sælge bedre og hurtigere. Med næsten 1,6 millioner unikke besøgende om måneden er det den perfekte platform til dine klassificerede annoncer.

IPhone ansøgning: kraften af erowz.dk i lommen

Find alle de erowz.dk funktioner i smartphone-appen:

Med den mobile erowz.dk app vil du aldrig gå glip af en hel del igen!

erowz.dk "PLUS POINT"

Innovation og service er de centrale koncepter for erowz.dk.

Søg mere effektivt ved at gennemse over 40 millioner annoncer på en enkelt side

Salg er blevet hurtigere og nemmere:


erowz.dk, portalen for gode tilbud

Månedlig trafik til erowz.dk beløber sig til over 1,6 millioner besøgende, hvilket gør det til et reelt udstillingsvindue for alle dine klassificerede annoncer.


erowz.dk giver platformen for over 25.000 brugere pr. måned for at lukke handler, både køb og salg.


erowz.dk-søgemaskinen finder de bedste tilbud fra de 40 klassificerede annoncer på sider i Danmark.


erowz.dk, revolutionen af brugtmarkedet.


INTERNATIONAL ERFARING

For-sale.co.uk er en del af en international gruppe. Siden den første platform åbnede, er gruppen ikke holdt op med at vokse. Vi er til stede i mange europæiske lande som i Frankrig med site-annonce.fr.      Med flere millioner besøgende hver måned i hele verden, er vores websider blevet en vigtig reference i det brugte produktfelt, og i Spanien har vi compra-venta.es.      De mindste lande glemmes ikke nødvendigvis og har også deres egne platforme, der er tilpasset markedets specifikke behov, i Belgien via site-annonce.be og Irland via for-sale.ie.      Vores mål har været det samme siden begyndelsen: Tilbyd vores bruger de bedste tilbud takket være en kraftfuld og simpel søgemaskine. Uanset hvor du befinder dig i Italien, via in-vendita.it eller i Tyskland via gebraucht-kaufen.de.      For nylig har gruppen drømt om at gå ud over Europas grænser og er nu til stede i Indien med for-sale.in, i Canada med cubefigures.com, i USA med used.forsale og i Brasilien med usadobrasil.com.br.      Denne internationale tilstedeværelse giver os mulighed for at forbedre alle de værktøjer, du kan bruge på vores hjemmesider. Efterfølgende hjælper det os med at opnå mere relevante resultater, når du søger i et bestemt element.